به گزارش خبرنگار مهر، اسعد فرهادی پیش از ظهر پنجشنبه به همراه جمعی از هنرمندان به منزل استاد مهدی حجت رفت. سادات وی با اهدای لوح تقدیر از خدمات ارزنده این هنرمند به موسیقی کردستان تجلیل کرد.
وی وجود هنرمندان بزرگ را سرمایه اصلی استان فرهنگی کردستان دانست و افزود: ما خادمان فرهنگ و هنر رسالتی بالاتر از خدمت به هنر و هنرمندان متعهد به آراء و سبک و حفظ مقام نداریم. این افراد و انتقال تجربیات آنها به نسل های آینده در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به ظرافت و حساسیت روحیه هنرمندان گفت: متولیان عرصه هنر و فرهنگ باید با همراهی و حضور سایر هنرمندان توجه بیشتری به مجربان و پیشکسوتان این عرصه داشته باشند و همواره برای زحمات آنان ارزش قائل شوند.
فرهادی ثبت و نگارش تجربیات و ایده های غنی و روحیه و شخصیت خاص صاحبان تجربیات عرصه هنر را بسیار مهم دانست و گفت: با این کار می توان این گنجینه ها را الگویی برای نسل فعلی و آینده قرار داد. . کشور ما به جای چهره های هنری غربی.
رئیس حوزه هنری کردستان وجود هنر و اخلاق خاص در هنرمندان ایرانی به ویژه در فرهنگ و هنر کردستان را بسیار ارزشمند دانست و افزود: تعهد و عشق این مردم در خدمت به سرزمین و هموطنان بسیار است. شایسته تامل و شناخت است.
وی با قدردانی از همسر استاد حجت السادات تاکید کرد: بسیاری از موفقیت های این استاد محترم مرهون این شرکت است.
استاد مهدی حجت السادات در سال 1327 در محله چهارباغ سنندج به دنیا آمد و با اینکه بیش از هفت دهه از عمرش می گذرد، از عشق به عنوان جوانی شاد و سرزنده، از عشق به هنر، عشق به ادب و عرفان و زندگی می گوید. . عشق به کشور و ارزش های آن. عشقی که باعث شده امروز همه دنیا او را به عنوان هنرمندی متخصص در عرصه های هنری به ویژه موسیقی کردی بشناسند.
او علاوه بر آواز، هنر را با یادگیری نقاشی و خوشنویسی به اوج رسانده است. اما با بیش از نیم قرن فعالیت در عرصه موسیقی کردی چهره ای ماندگار از خود به جای گذاشته و در این عرصه خدمات شایسته و ارزنده ای به شعر و هنر موسیقی کردستان کرده است.