افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 23 November , 2024
2

واقعیت کریپتوکارنسی جعلی Kerbala Coin چیست؟ | بیانیه فعالان بلاک چین

  • کد خبر : 35321
واقعیت کریپتوکارنسی جعلی Kerbala Coin چیست؟  |  بیانیه فعالان بلاک چین

سکه کربلا (KarbalaCoin) یک پروژه کلاهبرداری در حوزه ارزهای رمزپایه است که اخیرا فعالان بلاک چین ایرانی در بیانیه ای نسبت به آن هشدار داده اند. کلاهبرداران با ذکر نام شهر کربلا سعی در سوء استفاده از باورهای دینی و مذهبی مردم به ویژه در ایام محرم داشتند، تبلیغات گسترده ای در مورد این ارز […]

سکه کربلا (KarbalaCoin) یک پروژه کلاهبرداری در حوزه ارزهای رمزپایه است که اخیرا فعالان بلاک چین ایرانی در بیانیه ای نسبت به آن هشدار داده اند.

کلاهبرداران با ذکر نام شهر کربلا سعی در سوء استفاده از باورهای دینی و مذهبی مردم به ویژه در ایام محرم داشتند، تبلیغات گسترده ای در مورد این ارز دیجیتال جعلی در شبکه های اجتماعی درج شد و کلاهبرداران با وعده سود 3000 درصدی در مدت زمان کوتاهی سعی در فریب کاربران دارند.

مردم توجه دارند؛ همه ارزهای دیجیتال معتبر نیستند

به همین دلیل عباس آشتیانی، مدیرعامل انجمن بلاک چین در یک برنامه تلویزیونی درباره ارزهای رمزپایه و خطرات سرمایه گذاری در این حوزه گفت: لازم به ذکر است که امروز 27 هزار ارز دیجیتال مختلف وجود دارد. اما لزوماً همه ارزهای دیجیتال معتبر نیستند. هر کسی می تواند در 10 دقیقه و بدون دانش خاصی یک ارز دیجیتال بسازد، اکثر اوقات کلاهبرداری از طریق این نوع ارز دیجیتال انجام می شود.

وی در خصوص ریسک های سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال گفت: بخشی از فناوری بلاک چین دارایی است و بخشی دیگر به عنوان ابزار فناوری استفاده می شود. ارزهای دیجیتال با خطر شناسایی دقیق دارایی رمزگذاری شده، تهیه و نگهداری آن، کلمات خصوصی کیف پول ها و مهمتر از همه، خطر نوسانات قیمت مرتبط هستند.

آشتیانی تاکید کرد: دارایی های کریپتو در عین افزایش قیمت، می توانند به یک پنجم قیمت خود از پیک قیمت به یکباره برسند، هرچند در سال های اخیر شاهد موارد مشابه بوده ایم.

مدیر عامل انجمن بلاک چین تأیید کرد که برای تعیین ارزش یک دارایی، باید به ماهیت آن توجه شود، علاوه بر خطرات زیادی که ارزهای دیجیتال دارند، برخی از محققان آینده خوبی را برای آن متصور هستند. اما لازم به ذکر است که نباید تمام تخم مرغ های خود را در یک سبد قرار دهید و بازار ارزهای دیجیتال در مقایسه با بورس، املاک و کالاهای بادوام و غیره ریسک بیشتری دارد.

کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال با جذب افراد

آشتیانی ادامه داد: از آنجایی که ارزهای رمزنگاری شده رشد قابل توجهی داشته اند، این موضوع به ابزار خوبی برای کلاهبرداران تبدیل شده است. کلاهبرداران ابتدا حس طمع را در افراد ایجاد می کنند و در مرحله بعد ارزهای دیجیتال تقلبی را به راحتی به افراد می فروشند.

مدیرعامل انجمن بلاک چین در خصوص پروژه های سرمایه گذاری با سود ثابت اظهار داشت: وعده پرداخت سود ثابت یا غیر معقول یکی از مهمترین ویژگی های کلاهبرداری در پروژه ارز دیجیتال است. بنابراین، اگر مردم به این نکته توجه کنند، می توانند ریسک هر پروژه یا دعوت به سرمایه گذاری را تا حد زیادی درک کنند. بارها دیده‌ایم که یک ارز دیجیتال ایجاد می‌کنند و آن را در شبکه‌های اجتماعی زیاد تبلیغ می‌کنند و آن را بسیار زیبا جلوه می‌دهند. اما در واقع این نوع ارز رمزنگاری با وعده پرداخت سود ثابت و غیر معقول برای کلاهبرداری است، باید توجه داشت که پرداخت سود ثابت یکی از ظرفیت های دولت است و آن بر پول ملی کشور است. هیچ کس نمی تواند تضمین کند که بازارها همیشه به اندازه کافی سودآور هستند تا به مردم سود ماهانه پرداخت کنند.

مدیر عامل انجمن بلاک چین گفت: عامل دیگری که این بازار را مخاطره آمیز می کند، وعده رشد قطعی قیمت است. به عنوان مثال ابتدا بدون نیاز به زمان و هزینه یک ارز دیجیتال ایجاد می کنند، سپس در تبلیغات خود می گویند که این ارز دیجیتال قطعا رشد خواهد کرد. اما این مورد نیست. مانند ارز دیجیتالی که توسط یک خواننده در خارج از کشور معرفی شده است.

وی افزود: اخیراً رمز ارزی به نام «کربلا کوین» مطرح شد و گفتند که این ارز رمزپایه از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع به کار کرده و قیمت آن ۵۰۰ درصد رشد داشته است، اما این کاملا نادرست است. «سکه کربلا» پروژه ای کلاهبرداری است که با سوء استفاده از اعتقادات مذهبی و استفاده از کلیدواژه هایی مانند «کمک های خیریه»، «اشتغال زایی» و «بازارهای حلال جهانی» سعی در فریب کاربران ایرانی دارد.

آشتیانی تصریح کرد: از این دست ارزهای دیجیتال بسیار زیاد است و تا به امروز حدود 180 پروژه ارز دیجیتال وجود دارد که مطالبات متعددی دارند، وعده پرداخت سود ثابت و رشد قیمت در این پروژه ها به وضوح مشهود بوده است.

آشتیانی با اشاره به تاریخچه روش پونزی و نحوه عملکرد آن تصریح کرد: این روش تقلب از اوایل قرن هجدهم وجود داشته و زمانی در قالب GoldQuest و اکنون در قالب فناوری بلاک چین به کار کلاهبرداری خود ادامه می دهد.

مدیر عامل انجمن بلاک چین ادامه داد: مردم باید توجه داشته باشند که در روش های پونزی، سودی که دریافت می کنند یا پول خودشان است یا پول تازه واردان به آن سیستم. در مرحله اول افرادی که سود می برند از این سیستم لذت می برند و آن را به دیگران معرفی می کنند. اما این سیستم به طور ناگهانی فرو خواهد ریخت.

وی در خصوص قانون گذاری بلاک چین در ایران اظهار داشت: قانون گذاری در این زمینه نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان پیچیدگی های خاصی دارد. زیرا گاهی اوقات رمزارزها ماهیت دارایی دارند و گاهی ماهیت سهام و سپرده دارند. همچنین نمی توان این حوزه را به صورت مجوز محور مدیریت کرد، بلکه باید جایگاه ارزهای دیجیتال را با روش های نظارتی جدیدتر در کشور ارتقا دهیم.

آشتیانی ادامه داد: در حوزه ارزهای رمزنگاری شده دولت در حال تهیه لایحه و مجلس نیز در حال تهیه طرحی است تا بتوانند این مشکل را کنترل و مدیریت کنند.

اجاره کارت ملی و کارت بانکی برای خرید و فروش ارزهای رمزنگاری شده

وی درباره اجاره کارت های ملی و کارت های بانکی برای خرید و فروش ارزهای رمزنگاری شده در بسترهای ملی گفت: مجرمان به دنبال این هستند که پولی را که از طریق فعالیت های مجرمانه به دست آورده اند به دارایی تبدیل کنند و اگر آن دارایی قابل فروش باشد برایشان بسیار سودمند است.

مدیر عامل انجمن بلاک چین ادامه داد: بنابراین، مجرمان شروع به تبلیغ خود به عنوان کار در خانه می کنند و افراد را برای احراز هویت خود در پلتفرم های فروش ارزهای دیجیتال فریب می دهند. در این صورت هرگونه انتقال وجه به عهده شخصی است که اطلاعات وی در این پلتفرم ها احراز هویت شده است.

آشتیانی تاکید کرد: درخواست ما از مردم این است که تحت هیچ شرایطی و تحت وعده های وسوسه انگیز، کارت ملی و بانکی خود را به هیچکس ندهید.

۲۱۷

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=35321

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.