به گزارش خبرگزاری مهر ، علیرضا عباسی در بازدید خبرنگاران از پروژه هیدرولیک تربت حیدریه اظهار داشت: سال ۱۴۰۳ سال جهش زیرساختی است. آبفا در شهرستان تربت حیدریه است و در شرایطی قرار داشت که امسال برخی پروژه ها رها یا نیمه تمام مانده بود. پروژه ها این به طور گسترده عملیاتی و در حال استفاده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه یکپارچه سازی آبفای شهری و روستایی را برشمرد و افزود: جنبه های مثبت این یکپارچه سازی سیستم یکپارچه سازی است. عرضه آب در شهر و روستا وجود دارد اما وسعت و حجم فعالیت هایی که باید به مردم ارائه دهیم بسیار زیاد است که نیاز به برنامه ریزی دقیق و منظم دارد.
وی ادامه داد: مطالبات مردم در شهر و روستا بسیار متفاوت است و گاهی خطوط انتقال، مخازن و منابع تامینی کاملا متفاوت است که نیاز به برنامه ریزی ویژه و این کار دارد. آبفا آن را حساس تر می کند.
عباسی گفت: در تربت حیدریه چهار بخش و 125 روستا با 56 منبع آب شهری و 52 منبع آب روستایی داریم که با 473 کیلومتر خط انتقال، 1200 کیلومتر شبکه توزیع و 64 هزار متر مکعب مخازن، 68 هزار و 378 منبع آب شهری. اقدام و 30645 سرویس آبونمان روستایی ارائه شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه برنامه ریزی در زمینه تولید، انتقال، توزیع و هوشمندسازی را برشمرد و افزود: در ابتدای ورود به این شرکت پس از بررسی تمامی فعالیت ها در دهه 90، مطالعات و برنامه ریزی ها را انجام دادیم. . در این چهار حوزه و اکنون شاهد نتایج آن در شهر هستیم.
وی در گام اول به حوزه تولید اشاره کرد و اظهار داشت: در سال 1400 طرح آبرسانی به تربت حیدریه را به مدت سه سال تمدید کردیم و اکنون علاوه بر چهار حلقه چاه جعفرآباد که تجهیز شد و وارد آب آبرسانی شد. . مدار، چاه در زندان، پارک ملت، صنوبر، انجمادبهارستان، گوجی و اسفیوخ و اعداد یک و چهار در حال اجرا یا در حال اجرا هستند.
عباسی تصریح کرد: در حال حاضر با وجود بهره برداری 24 ساعته از منابع آبی، ظرفیت تولید 622 لیتر در ثانیه است اما با وجود این 28 لیتر در ثانیه کسری داریم اما در حالت بهره برداری 24 ساعته 20 ساعت، 90 لیتر در ثانیه کسری آب داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: در حوزه انتقال اصلاح خطوط انتقال طی دو سال گذشته با 2500 متر لوله چدنی 600 میلی متری در سال گذشته انجام شد و 1500 متر دیگر نیز در حال اجراست. هر سال سال
وی گفت: همچنین پروژه نوسازی دو ایستگاه پمپاژ آب در مسیر انتقال نیز با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان در سال جاری اجرا می شود.
توزیع عادلانه عباسی با اجرای طرح. منطقه بندی وی آن را یکی از نیازهای شهرستان تربت حیدریه عنوان کرد و افزود: در گام اول منطقه شماره یک بلوار شهید بهشتی و مردم امسال نیز آثار آن را احساس کردند. همزمان فاز دوم پروژه. منطقه بندی در بلوار خرمشهر و میدان 22 بهمن هم اکنون با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان فعالیت می کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه با بیان اینکه در این طرح منطقه بندی بلوار سوم شهید باهنر را طرح ریزی می کنیم، افزود: در عین حال گاهی اوقات مجوزها برای اجرای پروژه علاوه بر اینکه وقت ما را می گیرد، مسیر اجرای پروژه را نیز به چالش می کشد.
وی گفت: در حوزه ذخیره سازی نیز مخازن شهرستان تربت حیدریه کم بود و پاسخگوی جمعیت نبود، بنابراین اولین مخزن پنج هزار مکعبی در منطقه احداث شد. انجماد تا دو ماه آینده با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد ضمن اینکه مخزن 5 هزار مترمکعبی دیگر در منطقه نصب می شود. اسفیوخ دو سال دیگر ساخته خواهد شد.
عباسی به مشکل آب برخی روستاها اشاره کرد و افزود: حوضه آب روستای جلگه رخ سال گذشته واگذار شد. آبفا و شهرها سپس برکت یافت و عباس آباد، بکاول نیز سال آینده تحویل می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: احداث مخزن و خط انتقال و شبکه توزیع روستای رودخانه با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان در دستور کار است که البته اعتبارات بیشتری را می طلبد.