افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
3

واحدهای تولیدی با 30 درصد ظرفیت فعال هستند/فشار کارگران با ابزار دستمزد تبعات منفی برای دولت دارد/در شرایط استخدام ناقص هستیم.

  • کد خبر : 247508
واحدهای تولیدی با 30 درصد ظرفیت فعال هستند/فشار کارگران با ابزار دستمزد تبعات منفی برای دولت دارد/در شرایط استخدام ناقص هستیم.

مجید گودرزی – کارشناس اقتصادی با اشاره به رابطه رشد تولید و معیشت کارگران وی به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: واحدهای تولیدی در کشور با 30 درصد ظرفیت کار می کنند و دلیل این امر چیزی جز این نیست که مردم توان خرید محصولات را ندارند و کارگران در شرایط زندگی پایین تری قرار دارند. […]

مجید گودرزی – کارشناس اقتصادی با اشاره به رابطه رشد تولید و معیشت کارگران وی به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: واحدهای تولیدی در کشور با 30 درصد ظرفیت کار می کنند و دلیل این امر چیزی جز این نیست که مردم توان خرید محصولات را ندارند و کارگران در شرایط زندگی پایین تری قرار دارند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به دلایل رکود بخش تولید افزود: از آنجایی که بیش از نیمی از مصرف کنندگان کالاها و محصولات ملی متعلق به قشر کارگری هستند، زمانی که درآمد پایینی داشته باشند، قدرت خرید خود را از دست می دهند.

گودرزی با تاکید بر بهبود وضعیت معیشت کارگران وی ادامه داد: کارفرمایان بزرگ برای تامین معیشت کارگران خود مشکلی ندارند و اغلب دستمزد و مزایایی بالاتر از حد مقرر در قانون به کارگران پرداخت می کنند. مشکل اصلی ما کارفرمایان واحدهای تولیدی کوچک و متوسط ​​است. متأسفانه با نادیده گرفتن شرایط معیشتی کارگران به نوعی تحت تأثیر این چرخه قرار می گیرند و در مواردی به تعدیل و اخراج و یا گاهاً خروج خود کارگر از چرخه تولید منجر می شوند.

وی بیان کرد: در مواردی که برخی از کارفرمایان حقوقی حتی کمتر از مصوبه دولت بدون مزایا پرداخت می کنند، مجازات های قانونی برای کارفرمایان در نظر گرفته می شود که متاسفانه بازدارنده نیست. تشکل های صنفی در سال های اخیر و سه ضلع اصلی به شدت تضعیف شده اند. شورای عالی کار تحت حاکمیت دولت امکان تغییر وضعیت کارگران وجود ندارد و همانطور که سال گذشته شاهد بودیم لایحه مزد کارگران بدون امضای اعضای اتحادیه برای تصویب به مجلس ارائه شد.

گدرزی در خصوص توزیع ناعادلانه قوا در شورای عالی کار می گوید: در بررسی های انجام شده اختلافی بین اتحادیه ها و کارفرمایان در راستای افزایش دستمزد وجود ندارد اما دولت در برابر مطالبات آنها مقاومت می کند.

توانمندسازی اتحادیه ها به معنای تداوم افزایش رونق تولیدی و چرخه اقتصادی کشور است.

این کارشناس معتقد است: توانمندسازی اتحادیه ها موجب افزایش رونق چرخه تولید و اقتصاد کشور خواهد شد و قطعا به نفع کشور خواهد بود. جمعیت خانواده گرکاری 40 میلیون نفر است که می تواند رضایت اجتماعی را به همراه داشته باشد.

کارگران علاوه بر نقش داشتن در تولید، در مصرف نیز ناکارآمد نیستند.

وی در پاسخ به درخواست وزیر کار مبنی بر حذف نماینده کارگران از شورای عالی کار گفت: این درخواست نشان دهنده عدم تجربه و تعهد در مسئولیتی است که وزیر کار در قبال حلقه تصمیم گیری بر عهده دارد. باید حذف شود. تحت فشار قرار دادن کارگران با ابزارهایی مانند دستمزد پیامدهای منفی برای دولت و اقتصاد خواهد داشت. کارگران علاوه بر نقش داشتن در تولید، در مصرف نیز ناکارآمد نیستند.

این کارشناس یا یادآوری اقدامات غیرقانونی از این دست با کارگر اضافه کرد: این اقدام علاوه بر غیرقانونی بودن، غیرقانونی است، حتی برای افزایش سن بازنشستگی نیز اعمال می شود تا در آن دستکاری شود و بند اضافه شود که حتما باید موافقت شود. . بخش دیگر. این 100% خلاف شرع مقدس است. به کارگر فشار بیاورید و شورای نگهبان آن را تایید می کند.

شرایط استخدامی ناقص داریم و تعداد افراد جویای کار بیشتر از شاغلان است.

وی با انتقاد از اقدامات مجلس در الحاق بندهایی به قراردادهای کارگران گفت: شورای اسلامی به دلیل ضعف مفرط اصناف در قراردادهای کار بندهایی وضع کرد، این اقدام توجیه اقتصادی داشت زیرا در شرایط ناقص استخدامی و جویای کار خود هستیم. آنها بیش از شاغل هستند و این هیچ توجیه منطقی ندارد.

گودرزی می گوید: در قرآن کریم 8 آیه وجود دارد که مکرراً به وفای به عهد اشاره می کند و دولت باید بر این امر تأکید کند و تأیید شورای نگهبان در این مورد بسیار تعجب آور است.

در هیچ کشوری نرخ ارز آنقدر دستکاری نمی شود که قدرت خرید مصرف کننده داخلی سلب شود.

گدرزی با تصریح بر این موضوع افزود: در هیچ کشوری نرخ ارز آنقدر دستکاری نمی شود که قدرت خرید از مصرف کننده داخلی گرفته شود و مصرف کننده خارجی جایگزین آن شود. علاوه بر این، رقابت با محصولات خارجی آنقدر سخت است که اغلب تولیدات داخلی. آنها پشت سر می مانند

اوبا در توضیح این موضوع افزود: در دولت قبل با دستکاری ارز و قاچاق ارز که باعث افزایش قیمت ارز در کشور شد، مصرف کنندگان عراقی و پاکستانی خریداران اصلی محصولات ما بودند و ارز خارجی نبود. در دسترس مصرف کنندگان داخلی که عمدتاً کارگر بودند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=247508

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.