به گزارش رکنا، هیچی. این پاسخ خانواده است. نازگل برای کسانی است که رد یک دختر بچه را پیدا می کنند. 10 روز از ماجرای المیرا زارع معروف به نازگل، دختر 7 ساله ای که از حیاط خانه پدربزرگش در روستای دهکرم اصفهان ناپدید شد می گذرد اما هنوز خبری از او نیست.

در این 10 روز همه چیز ترس و امید بوده است. ترس از دریافت خبر بد و امید به یافتن نازگل، اما انتظار این 10 روز مرگبارتر از بیم و امید بوده است. برای مادر نازگل و خانواده اش که هر لحظه با انتظاری مرگبار می جنگند. مادری که نازگل را از نوزادی یتیم بزرگ کرد و حالا با این توقعی دست و پنجه نرم می کند که هستی را مثل پشه می بلعد و به پایان نمی رسد. ده روز گذشته مردم روستای دهکرم هر شب بیدار می‌ماندند به امید اینکه صبح فردای آن روز خبری باشد، اما هر اتفاقی هم افتاد، ناامیدی یافتن نازگل بود که آنها را روی هم انباشته کرد. ترس وجود داشت خانه به خانه شهر رفتند و درهای شهر بسته شد. او خانه های روستا و روستاهای اطراف را به روی کودکان بست، از ترس تکرار یک حادثه مشابه.

شکی نیست که تلاش های وکلای امنیتی برای یافتن نازگل از زمان طرح شکایت ادامه داشته است، اما انتظارات مردم از وکلای امنیتی دور از انتظار نیست که ده روز گذشته است و مشخص نیست چند روز دیگر. روزها بدون خبری می گذرد. شکی نیست که مدافعان امنیتی برای امنیت مردم تا پای جان می جنگند، اما با توجه به ادامه تلاش پلیس برای یافتن نازگل، بهتر است نماینده اجتماعی پلیس در جریان آزار و اذیت مردم حضور داشته باشد. روستای دهکرم و روستاهای مشمول این دغدغه یا بیانیه ای صادر کردند تا مردم همیشه پلیس را در کنار خود احساس کنند.

در بسیاری از پرونده‌ها شاهد بوده‌ایم که دادستان‌ها یا سران قوا بر اساس اهمیت موضوع و نگرانی‌هایی که جامعه را فرا گرفته است، دستورات خارج از نوبت رسیدگی صادر می‌کنند. برای مثال در مورد داریوش مهرجویی، سران هر سه مرجع دستور رسیدگی گسترده و کامل را صادر کردند. در این پرونده خانواده نازگل از حجت الاسلام محسنی آژه ای رئیس قوه قضائیه خواستند تا به دلیل بی گناهی پسر و نگرانی ای که جامعه را فراگرفته است، وارد پرونده شود، به امید اینکه نازگل در آستانه محاکمه قرار گیرد. سال جدید بازگشت به آغوش خانواده.نازگل

نازگل