به گزارش خبرنگار مهر ، بهادر اسدی بعد از ظهر یکشنبه در چهارمین جلسه ستاد ویژه کشتار استان اظهار داشت: صلح و سازش کلمات مقدسی است که برکت می دهد و مردم در سایه صلح و آشتی احساس امنیت می کنند و این احساس امنیت است. مبنای کاهش آسیب است و اجتماعی است.
وی افزود: با استفاده از توانمندی های مردمی برای تحقق این اهداف، کمیته های صلح در استان ایجاد شد و تاکنون 35 کمیته صلح در کردستان ایجاد شده است و تشکیل این کمیته ها در زندان ها در کنار صلح مساجد، بقاع مبارکه و … باعث کاهش موارد شده است.
وی افزود: نظارت بر پرونده های انتقام جویی و قتل عمد از دغدغه های ویژه ریاست محترم قوه قضائیه است و در این راستا تلاش ضابطان صلح، مددکاران و هیأت های صلح برای کسب رضایت در پرونده های قتل باید بسیار قوی باشد. .
مددکاران اجتماعی زندان نقش موثری در ایجاد صلح و آشتی دارند.
در این جلسه مجتبی محمدی مدیرکل زندانهای استان نی کردستان صلح و سازش را از اهداف کلیدی سازمان زندانها برشمرد و افزود: مددکاران اجتماعی شاغل در زندانها مهمترین نقش را در ایجاد صلح و سازش دارند. به عنوان صلح طلبان
مدیر ستاد دیه استان همچنین بیان کرد: به برکت وجود کمیته های صلح و کارکنان زندان از ابتدای سال 1402 تاکنون 225 نفر از محکومان جرائم غیرعمد از زندان های استان آزاد شده اند.
محمد خسروی افزود: مجموع بدهی این افراد 100 میلیارد تومان بوده که 25 میلیارد آن توسط نیروهای حافظ صلح و مددکاری زندان و مبالغی نیز در قالب وام از سوی ستاد دیه برای آزادی زندانیان پرداخت شده است.
در پایان این جلسه ابلاغیه مددکاری به مدیرکل زندانهای استان کردستان، رئیس ستاد دیه استان، رئیس زندان مرکزی و تنی چند از مددکاران زندان مرکزی و کانون اصلاح و تربیت سنندج ابلاغ شد. هیئت های صلح زندان توسط معاونت انکشاف حل منازعه استان.