محمدرضا لکزایی در گفت و گو با بازار با اشاره به خشکسالی چندین ساله خراسان جنوبی اظهار داشت: در شرایط کنونی احیای قنوات و اجرای پروژه های کوتاه مدت آب نقش بسزایی در حفظ و نگهداری روستاها دارد.
وی از وجود یک هزار و 100 رشته قنات در شهرستان سربیشه خبر داد و گفت: احیا و احیای قنات ها برای تثبیت جمعیت در روستاها و رونق کشاورزی و دامداری انجام می شود.
فرماندار سربیشه ادامه داد: در دولت سیزدهم بیش از 80 رشته قنات با اعتباری بیش از 20 میلیارد تومب احیا و احیا شد.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از بخش های مولد، اشتغالزا، زیرساختی و عمرانی شهرستان است، افزود: روستاییان برای رونق کشاورزی، تولید و درآمد بیشتر به آب کشاورزی نیاز دارند.
به گفته لکزایی، آب مورد نیاز کشاورزی روستا از قنات تامین می شود، از این رو در دولت سیزدهم تلاش ها و اقدامات زیادی برای احیا و احیای قنات های روستاهای شهرستان انجام شده است.
وی پس از بیان اینکه قنات روح روستاهاست، افزود: طرح بهسازی، مرمت و احیای قنات های مناطق روستایی و عشایری شهرستان در دستور کار قرار گرفته و با جدیت پیگیری می شود.
فرماندار سربیشه با اشاره به طرح سرشماری عمومی کشاورزی گفت: طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان سربیشه با قوت ادامه دارد و این شهرستان تاکنون رتبه دوم این طرح را کسب کرده است.
لکزایی با بیان اینکه شهرستان سربیشه شهری سردسیر است و سرما زود شروع می شود، تاکید کرد: دستگاه ها، دستگاه های اجرایی و در کل شهروندان باید در مصرف گاز و برق صرفه جویی کنند و از این منابع استفاده بهینه کنند.