به گزارش رکنا به نقل از ایرنا، فاطمه عباسی به مناسبت هفته ناشنوایان(دوم تا هشتم مهرماه) افزود: از این تعداد ۷۱ هزار و ۸۴۶ نفر دارای ناشنوایی خفیف، ۱۲۰هزار و ۵۶۴ نفر دارای ناشنوایی متوسط، ۱۴۵هزارو ۴۱۴ نفر دارای ناشنوایی شدید، ۴۸ هزار و ۸۶۱ نفر دارای ناشنوایی خیلی شدید و سه هزار و ۱۹۱ نفر دارای وضعیت ناشنوایی نامشخص هستند.
وی ادامه داد:۱۱۸ مرکز روزانه آموزشی توانبخشی خانواده و کودک مبتلا به اختلالات شنوایی در کشور فعالیت دارند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: تمام کودکان بهره مند از خدمات این مراکز به صورت ۱۰۰ درصدی از پوشش یارانه برخوردار بوده و میزان کمک هزینه (یارانه) پرداختی از سوی سازمان به ازای هر کودک به این مراکز بین ۲میلیون ۲۷۰هزار تا ۲ میلیون ۵۶۰ هزار تومان در ماه متناسب با درجه ارزشیابی مرکز است.
عباسی افزود: ۲۰درصد از اعتبار وسایل کمک توانبخشی به مبلغ ۴۴۵.۱۵۴ میلیون ریال در سال ۱۴۰۱ به افراد دارای معلولیت شنوایی اختصاص یافته است.
وی افزود: درحال حاضر ۵پنج هزار و ۹۸۱ نفر پشت نوبت خدمات بوده که انتظار می رود تا پایان سال جاری به صفر برسد.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت:از سال ۸۶ اعتبار قابل توجهی با پیگیری های به عمل آمده به امر کاشت حلزون اختصاص یافت که جهت کاشت حلزون و تعمیر و تعویض هزینه می شود.
عباسی افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در سال ۱۴۰۱ توانستند از مساعدت مالی سازمان و توانبخشی بعد از عمل کاشت بهره مند شوند.
وی ادامه داد: همچنین در راستای هم افزایی در ارائه خدمات به افراد نیازمند به کاشت، سرانه هر کودک ۶ میلیون تومان مشمول حمایت می شود و سنین ۴ تا ۶ سال را دربردارد.