افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 23 November , 2024
5

یک عامل خطر برای سرطان روده بزرگ

  • کد خبر : 160087
یک عامل خطر برای سرطان روده بزرگ

آفتاب نیوز: در این مطالعه که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، کارشناسان داده‌های بیش از 70000 نفر را تجزیه و تحلیل کردند تا چگونگی تأثیر فولات یا ویتامین B9 بر سرطان روده بزرگ را شناسایی کنند. به گزارش مجله پزشکی «مدیکال اکسپرس»، آنها طبق مطالعات قبلی خود دریافتند که «احتمال سرطان روده بزرگ، […]

آفتاب نیوز:

در این مطالعه که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، کارشناسان داده‌های بیش از 70000 نفر را تجزیه و تحلیل کردند تا چگونگی تأثیر فولات یا ویتامین B9 بر سرطان روده بزرگ را شناسایی کنند.

به گزارش مجله پزشکی «مدیکال اکسپرس»، آنها طبق مطالعات قبلی خود دریافتند که «احتمال سرطان روده بزرگ، کولون و رکتوم به ازای هر ۲۶۰ میکروگرم فولات هفت درصد کاهش می‌یابد».

در بریتانیا، سرطان روده چهارمین سرطان شایع است و تقریباً 45000 نفر هر ساله به این بیماری مبتلا می شوند. از هر 18 زن یک نفر و از هر 15 مرد یک نفر در طول زندگی خود از سرطان روده بزرگ رنج می برند.

فولات شکل طبیعی ویتامین B9 است و در بسیاری از غذاها یافت می شود. منابع خوب شامل غذاهایی مانند اسفناج، کلم، کلم بروکلی، تخمه آفتابگردان، غلات کامل، حبوبات مانند نخود، عدس و لوبیا و میوه ها به ویژه مرکبات مانند پرتقال است. فولات همچنین به عنوان مکمل به شکل اسید فولیک موجود است.

به گزارش دویچه وله، کارهای دیگری که می توانید برای محافظت از خود در برابر سرطان روده بزرگ و سایر انواع سرطان انجام دهید شامل فعالیت بدنی، پرهیز از سیگار کشیدن و نوشیدن الکل است.

طبق گزارش صندوق بین المللی تحقیقات سرطان (WCRF)، مصرف یک نوشیدنی الکلی در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد، علاوه بر این، طبق گفته انجمن سرطان آمریکا، اضافه وزن خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان سینه را افزایش می دهد (در زنان یائسه). رکتوم، مری لوزالمعده و کلیه را افزایش می دهد.

اکثر افراد باید غربالگری سرطان روده بزرگ را از 45 سالگی شروع کنند. اگر بیماری التهابی روده (بیماری کرون و کولیت اولسراتیو)، سابقه شخصی پولیپ روده بزرگ یا سابقه خانوادگی سرطان روده بزرگ دارید، باید برای غربالگری به موقع از جمله کولونوسکوپی به پزشک مراجعه کنید.

به گفته متخصصان، بسیاری از انواع سرطان قابل پیشگیری هستند. اگرچه برخی از عوامل خطر این بیماری مانند سن یا ژنتیک قابل تغییر نیستند، اما سایر عوامل از جمله سبک زندگی سالم تحت کنترل فرد است.

کارشناسان همیشه تاکید می کنند که رعایت برخی نکات ساده می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان در افراد کمک کند.

* غذاهای سالم بخورید، تحرک داشته باشید و الکل ننوشید.

داشتن یک رژیم غذایی متعادل، انجام فعالیت بدنی منظم و حفظ وزن سالم فواید زیادی برای سلامتی دارد. هر سه عامل ممکن است خطر سرطان را کاهش دهند و با سلامت کلی بهتر و کیفیت بهتر زندگی و پیش آگهی پس از تشخیص سرطان مرتبط هستند. علاوه بر این، الکل باید اجتناب شود زیرا سرطان زا است و نشان داده شده است که خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها را افزایش می دهد.

برای ترک سیگار برنامه ریزی کنید

سیگار می تواند خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها از جمله ریه، دهان، گلو، دهانه رحم، خون، مثانه، مری، معده، پانکراس و کلیه را افزایش دهد. پرهیز از دخانیات و ترک دخانیات مهمترین اقداماتی است که می توان برای کاهش خطر ابتلا به سرطان انجام داد.

* از پوست خود در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) محافظت کنید

قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش می تواند خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) توصیه می‌کند قرار گرفتن در معرض آفتاب در ظهر، پوشیدن لباس‌های آستین بلند و استفاده از کرم‌های ضد آفتاب را به حداقل برسانید.

* پیشگیری و غربالگری سرطان را جدی بگیرید.

غربالگری پیشگیرانه می تواند منجر به تشخیص زودهنگام سرطان ها شود که در صورت تشخیص زودهنگام، برخی از آنها با موفقیت درمان می شوند. سرطان های رایج مانند روده بزرگ، ریه، سینه و غیره. در صورت تشخیص زودهنگام می توان آنها را با موفقیت درمان کرد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=160087

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.