افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 30 November , 2024
0

یخبندان شبانه و خطر خسارت به محصولات کشاورزی و ماشین آلات

  • کد خبر : 450186
یخبندان شبانه و خطر خسارت به محصولات کشاورزی و ماشین آلات

سازمان هواشناسی کشور نسبت به نفوذ و تداوم توده هوای سرد که موجب افت محسوس دما و تداوم یخبندان شبانه و احتمال خسارت به محصولات و ماشین آلات کشاورزی می شود، هشدار داد. خبرگزاری میزان – بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، بر اساس اخطار سطح زرد کشاورزی سازمان هواشناسی، نفوذ و تداوم توده […]

سازمان هواشناسی کشور نسبت به نفوذ و تداوم توده هوای سرد که موجب افت محسوس دما و تداوم یخبندان شبانه و احتمال خسارت به محصولات و ماشین آلات کشاورزی می شود، هشدار داد.

خبرگزاری میزان

بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، بر اساس اخطار سطح زرد کشاورزی سازمان هواشناسی، نفوذ و تداوم توده هوای سرد از فردا تا پنجشنبه هفته جاری موجب کاهش محسوس دما و تداوم دمای هوا خواهد شد. عصر یخبندان در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان، نیمه شرقی و شمالی کرمانشاه، نیمه شمالی لرستان، شمال کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، اصفهان، مرکزی، قزوین، البرز، البرز. شمال تهران، نیمه شمالی سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، نیمه شمالی فارس و ارتفاعات و رشته کوه های گیلان، مازندران، گلستان، قم و کرمان.

این شرایط آب و هوایی خطر آسیب به محصولات کشاورزی و ماشین آلات را به همراه دارد.

سازمان هواشناسی برداشت زعفران (آذربایجان غربی، سمنان، خراسان رضوی)، چغندر (آذربایجان غربی، اصفهان، چهار محال و بختیاری، خراسان رضوی، لرستان، همدان)، سیب زمینی (اردبیل، اصفهان، چهار محال و بختیاری)، را تسریع کرد. خراسان) رضوی، لرستان)، پنبه (گلستان، البرز، اصفهان، خراسان جنوبی)، انار و سیب (چهار محال و بختیاری، مرکزی)، محصولات علوفه ای (خراسان جنوبی و شمالی، کردستان)، ذرت (خراسان رضوی، زنجان، مرکزی)، گوجه فرنگی و صیفی جات (زنجان و قزوین) لیموترش (فارس)، مرکبات و خرمالو (کرمان)، سویا، لوبیا و پیاز (لرستان) دارای توصیه می شود.

تسریع در کشت غلات پاییزه، کنترل پوشش گلخانه ها و بستن دریچه ها برای جلوگیری از نفوذ سرما، هرس نکردن درختان باغ، کاهش دوره آبیاری درختان افتاده به دلیل افت دما، هرس گیاهان سیب زمینی برای جلوگیری از خطر سرمازدگی و تسریع در کشت کلزا در مناطق سردسیر ضروری است.

تغذیه زمستانه در کندوها، تامین و سرویس سوخت و راه اندازی وسایل گرمایشی و کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانه ها، مرغداری ها و دامداری ها به دلیل افت محسوس دما، حفاظت از تاسیسات و سیستم های آبیاری تحت فشار ناشی از در دمای پایین سطح زمین، مصرف کودهای آمینه اسید و پتاس و ترکیبات بور و روی به طور غیرمستقیم در قسمت بالایی تاج درخت، برای مقاوم سازی درختان به سرما، افزایش بیشتر رطوبت در مزارع. و باغ هایی با آن نکته: تنظیم دمای محیط با آبیاری خارج از نوبت، استفاده از خوراک پر انرژی برای دام و طیور و استفاده از ضدیخ در ماشین آلات کشاورزی از دیگر توصیه های سازمان هواشناسی برای مقابله با خطرات این شرایط اقلیمی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=450186

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.