به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا رمضانی در دیدار با نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در شورای اسلامی با حضور محمدرضا رمضانی معاون حقوقی و امور حقوقی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه این استان است. یکی از استان های دارای بیشترین ظرفیت در بخش کشاورزی و صنعتی کشور است.
وی افزود: با حضور مسئولان استانی و نمایندگان مجلس تلاش کردیم تا مشکلات گسترده فعالان اقتصادی چهارمحال و بختیاری را بشنویم و برای رفع آنها تلاش کنیم.
معاون حقوقی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: در جلسه ای که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، تاکید شد که هر کاری که بخش خصوصی و تعاونی می توانند انجام دهند در دست آنها باقی خواهد ماند، بنابراین به دنبال بسته هایی هستیم که بخش خصوصی می تواند این کار را انجام دهد.
رمضانی گفت: در ادامه وزیر جهاد کشاورزی در آخرین اظهار نظر خود با توجه به مناسب بودن حوزه کشاورزی باید بسیاری از خدمات بخش دولتی و خصوصی به بخش خصوصی واگذار شود.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، از آنجایی که اتاق بازرگانی ایران بر اساس ماده 75 قانون، شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی را تحت دستور خود قرار داده است، پیشنهاد شد استانها موضوعات مهمی را که موجب اختلال در اقتصاد میشود، ارجاع دهند. به این شورا ارائه شود تا با حضور وزرا، روسای کمیسیون های مجلس، معاونین قوه قضائیه، نمایندگان بخش خصوصی و رؤسای خانه ایران موارد را جمع بندی کنند و در صورت وجود در دست دولت است که می تواند در قالب لایحه بر اساس قانون به دولت ارائه شود و ظرف یک ماه مشکل رفع می شود.
معاون حقوقی اتاق بازرگانی ایران افزود: یکی از موضوعات مهم برای فعالان اقتصادی وجود نارضایتی در صنعت برق است. در قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به صراحت تاکید شده است که باید به واحدهای تولیدی توجه شود. ، اما این کار انجام نمی شود و مشکلات زیادی برای فعالان اقتصادی ایجاد می شود.
رمضانی تصریح کرد: قوانین بسیار خوبی برای حمایت از فعالان اقتصادی در مجلس به تصویب رسیده است اما اغلب اجرا نمی شود، بنابراین از نمایندگان مجلس می خواهیم بعد نظارتی خود را در این زمینه افزایش دهند.
وی تاکید کرد: مهمترین دغدغه تولیدکنندگان در حوزه اقتصادی نقدینگی آنهاست که به شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی ارجاع شده است تا با همکاری بانک ها این مشکل حل شود.
معاون امور حقوقی و مجلس اتاق ایران افزود: قوانین بسیار خوبی در مجلس تصویب می شود اما لازمه اثرگذاری آنها اجرای این قوانین است که انجام نمی شود.
رمضانی افزود: به عنوان مثال قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار متاسفانه اجرایی نشده است. اگر به قانون برنامه هفتم توسعه توجه شود بسیاری از مشکلات حوزه تولید قابل حل است.