به گزارش بازار، پلیس راه با مشاهده 4 مورد تخلف، موتورسیکلت متخلفان را توقیف و روانه پارکینگ کرد. رانندگی در مسیر اشتباه، بی توجهی به چراغ قرمز، عبور از خطوط ویژه و عدم استفاده از کلاه ایمنی تخلفاتی است که موتورسیکلت متخلفان را روانه پارکینگ می کند.
البته مخدوش بودن پلاک موتورسیکلت یا نداشتن پلاک از جمله تخلفاتی است که پلیس به شدت با آن برخورد می کند. طبیعتاً شهروندان نیز از این امر راضی هستند، زیرا موتورسیکلت هایی که پلاک ندارند یا پلاک آنها مخدوش است به راحتی مرتکب تخلف شده و متواری شده و به سایر کاربران تردد خسارت وارد می کنند.
اما نکته مهم این است که مشکلات ترخیص وسیله نقلیه تنها چالشی نیست که موتورسواران پس از توقیف موتورسیکلت خود با آن مواجه می شوند، بلکه آنچه عجیب است هزینه های سنگینی است که باید بپردازند علاوه بر میزان جریمه های تعریف شده.
متاسفانه در حال حاضر به دلیل عدم کنترل حداقلی نوع پارکینگ های مورد بهره برداری توسط بنیاد تعاون فرجا، برخی از این پارکینگ ها از مالکان موتورسیکلت های توقیفی بین 345 تا 500 هزار تومان هزینه حمل موتورسیکلت های توقیفی را دریافت می کنند. برای کافی و هزینه پارکینگ!
این هزینه پس از تسویه حساب در پلیس +10 و پس از پیاده کردن موتورسیکلت تحت عنوان هزینه ایاب و ذهاب توسط “کافی” از مالک دریافت می شود و در صورت استنکاف مالک از پرداخت این هزینه، مجاز به اخذ این هزینه نخواهد بود. ترک کن و موتورسیکلت را از پارکینگ بیرون بیاور!
نکته بسیار جالب این است که از بسیاری از «بسته های بانکی» که بابت «کف حمل موتورسیکلت» و هزینه پارک در این پارکینگ های ویژه موتورسیکلت های توقیفی تسویه حساب می کنند، اثری از نام پارکینگ مربوطه وجود ندارد. . دسته بر روی رسید چاپی این دسته گل ها و این دسته گل ها متعلق به مشاغل دیگری مانند سوپرمارکت، پارچه فروشی، لباس فروشی و … هستند!
حقیقت این است که دریافت مبالغ هنگفت وجوه غیرقانونی از موتورسواران علاوه بر مبالغ ناشی از جرائم رسمی، در شرایط اقتصادی کنونی که بسیاری از آنها برای امرار معاش خود به این وسیله نقلیه وابسته هستند، به بستری برای ایجاد نارضایتی در بخشی تبدیل شده است. . از شهروندان، که به این دلیل است که چندین نفر برای تجارت خود به موتور سیکلت وابسته هستند.
نباید فراموش کرد که بدون شک فرهنگ سازی نقش بسیار مؤثرتری در قانونی شدن رفتار موتورسواران دارد و اجرای تحسین برانگیز طرح «موتوریار» که پیش از این توسط نیروی انتظامی اجرا می شد، می توانست بسیار موفق و خوب باشد. . تا توقیف موتورسیکلت و انتقال آن به پارکینگ.
همچنین لازم به ذکر است ماموران پلیس باید در طرح توقیف موتورسیکلت نظارت دقیق، صحیح و کافی بر مکانیسم فعالیت پارکینگ در کنار خود داشته باشند تا تخلفات آشکاری که موجب نارضایتی شدید پلیس و شهروندان شود، رخ ندهد.
پیش از این سردار حسین رمضانی; معاون اجرایی پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: باید بدانید پلیس راهنمایی و رانندگی در زمینه توقیف و اعزام خودرو دقیقا طبق قانون و مقررات عمل می کند یعنی مسئولیت خودروی توقیفی بر عهده پلیس راه است. . قبل از ارسال به پارکینگ و از لحظه ارسال به پارکینگ تا زمان توقف و نگهداری به عهده متولیان پارکینگ می باشد (مسئولیت پارکینگ ها بر عهده بنیاد تعاون فرجا می باشد. ).