افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
0

مرگ 40 هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا

  • کد خبر : 449040
مرگ 40 هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت گفت: طبق آمار سالانه حدود 40 هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند و کشور 12 میلیارد دلار ضرر می کند. ایسنا در خبری نوشت: محمدرضا ظفرکندی در مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی که در 18 آذر 1403 با حضور پزشکان، رئیس جمهور مرندی، […]

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت گفت: طبق آمار سالانه حدود 40 هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند و کشور 12 میلیارد دلار ضرر می کند.

ایسنا در خبری نوشت: محمدرضا ظفرکندی در مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی که در 18 آذر 1403 با حضور پزشکان، رئیس جمهور مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد. مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه مشکلات نظام سلامت در سه حوزه ساختاری، اقتصادی و نیروی انسانی خلاصه می شود، گفت: این سه مشکل جدا از هم نیستند و به نوعی در هم تنیده شده اند. و در برنامه های توسعه تاکید شده است که شبکه بهداشت و درمان باید گسترش یابد، در عین حال گسترش پیدا کند، آن هم عمیق می شود.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه طبق دستور برنامه توسعه به دنبال گسترش پزشک خانواده و نظام ارجاع و تکمیل آن هستیم، گفت: اگر اقتصاد سلامت درست شود مشکلات این حوزه حل می شود اما اگر نتوانیم اقتصاد سلامت را درست کنیم، مطمئناً طرح هایی مانند طرح پزشک خانواده پیش نمی رود و بیش از گذشته شاهد مهاجرت کادر بهداشت و درمان به خارج از کشور خواهیم بود و اینجاست که مشکل نیروی انسانی ما دوچندان می شود.

وی به خسارات ناشی از آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: طبق آمار سالانه حدود 40 هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند و 12 میلیارد دلار برای کشور به ارمغان می آورد و این نشان می دهد که باید به فکر رفع این مشکلات باشیم. پدیده هایی مانند آسم دوران کودکی و مشکلات ریوی از اثرات آلودگی هوا هستند.

وزیر بهداشت، سواد ناکافی مردم در مسائل بهداشتی و آمار بالای تلفات سوانح رانندگی را از دیگر مشکلات حوزه سلامت دانست که در انحصار این وزارتخانه نیست و نیازمند همکاری است. نهادهای مختلف و تصمیم گیری در سطوح بالا.

ظفرکندی یادآور شد: حل مشکلات سلامت نیازمند عزم ملی است و باید منابع آن افزایش یابد. برخی از طرح ها مانند طرح دروار، به شرط تامین منابع، طرح های خوبی هستند، اما این اتفاق نیفتاد.

وی به بحران میانسالی در کشور اشاره کرد و گفت: بحران میانسالی یکی از حوادث خطرناک است و همه دستگاه ها از جمله رسانه ها و صداوسیما باید خطرات بحران میانسالی را برای مردم تشریح کنند. اگر 20 یا 25 سال دیگر کاهش رشد جمعیت اصلاح نشود، در آینده به قدیمی ترین کشور منطقه تبدیل خواهیم شد و نرخ زاد و ولد سالانه در کشور ما به کمتر از یک میلیون نفر خواهد رسید، چیزی که باید در آن فکر کرد.

۲۳۳۲۱۷

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=449040

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.