به گزارش رکنا از لرستان؛ حضرت فاطمه (س) در دورانی زندگی می کرد که زن مطلقاً شرور و عنصر گناه محسوب می شد و در این دوران پیامبر اسلام (ص) دختر عزیز خود را به جای او می نشاند و از او به عنوان بزرگ یاد می کرد. برکت
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه در همه زمان ها به زنان این گونه نگاه شده است و به شأن، شرافت و معنویت زنان توجهی نشده است، افزود: شرکت ها و موسسات نگاه تجاری و ثروت آفرینی دارند. زنان و تلاش می کنند همین تفکر را به فرهنگ های دیگر تحمیل کنند.
نماینده ولی فقیه در لرستان به نقش رسانه ها از نگاه مردم اشاره کرد و گفت: رسانه ها می توانند افراد مشهور را بد جلوه دهند و افراد بد را معروف جلوه دهند و گفتار و رفتار غیرانسانی می تواند حمایت از حقوق بشر باشد یا معاون برعکس
وی خطاب به اصحاب رسانه بیان کرد: امیدواریم با هنر و قلم خود به ترویج میراث فرهنگی ارزشمند یک ملت بپردازید چرا که رسانه مانند قلب بدن انسان است و حامی همه اعضای آن است.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی ادامه داد: رسانه ها می توانند بین دولت و مردم ارتباط برقرار کنند و مسئولان نیز باید نقد منصفانه رسانه ها را دنبال کنند.
وی افزود: از رسانه ها نیز انتظار می رود امین باشند و اخلاق رسانه ای را رعایت کنند. از شایعه پراکنی و دروغ پرهیز کنید.
نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه رسانه ها از انتشار مطالب جذاب خودداری کنند، افزود: بررسی اگر کارشناسی و قانع کننده باشد ماندگار خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه رعایت اولویت ها و عدم نگرانی از حاشیه ها از دیگر مواردی است که رسانه ها باید به آن توجه کنند، افزود: فرصت ها و شناسایی اولویت ها و مطالعاتی که اولویت ایجاد می کند در سرنوشت یک ملت و یک استان تاثیرگذار است. ; دولت
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید به ارتقای فرهنگ عمومی کمک کنند، ادامه داد: گاهی مشکلات بیشتری مطرح می شود اما دیده نمی شود که در حل مشکلات مشارکت این نگاه اصلاح شود.