افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
3

فراز و نشیب بحث های مردمی و مطالبات اقتصادی

  • کد خبر : 303460
فراز و نشیب بحث های مردمی و مطالبات اقتصادی

بازار؛ گروه استان ها: انتخابات ریاست جمهوری ایران اسلامی 17 تیرماه برگزار می شود و نامزدهای انتخاباتی یکی پس از دیگری برنامه های خود را ارائه می کنند تا بیشترین حمایت مردم را به دست آورند. در این میان مردم واکنش‌های متفاوتی نسبت به این موضوعات نشان داده‌اند، برخی میزگردها را عالی اما مناظره را […]

بازار؛ گروه استان ها: انتخابات ریاست جمهوری ایران اسلامی 17 تیرماه برگزار می شود و نامزدهای انتخاباتی یکی پس از دیگری برنامه های خود را ارائه می کنند تا بیشترین حمایت مردم را به دست آورند. در این میان مردم واکنش‌های متفاوتی نسبت به این موضوعات نشان داده‌اند، برخی میزگردها را عالی اما مناظره را ناکافی می‌دانند و برخی دیگر معتقدند که عملکرد نامزدها در بیان خود بهتر از انکار دیگران است، بنابراین نتوانسته‌اند پیدا کنند. نکات خوب در میان این دریافت تبلیغات.

گروهی دیگر از ساکنان استان سمنان نیز بر این باورند که رای نمی‌دهند که نشان می‌دهد کاندیداها هنوز موفق به جمع‌آوری لایه‌های خاکستری نشده‌اند که به گفته خودشان هنوز مطمئن نیستند که شرکت کنند. با مردم استان سمنان از اقشار مختلف اجتماعی از تجار و اساتید دانشگاه گرفته تا حقوقدانان و تولیدکنندگان و غیره دیدار کردیم تا ببینیم نظر آنها در مورد فضای انتخاباتی حاکم بر جغرافیای استان سمنان چیست و اعلامیه های نامزدها را چگونه ارزیابی می کنند. . آیا جلوتر هستید و مردم از روند تبلیغات خوششان آمده است؟

تبلیغات بد نیست اما فضای فیزیکی بسته است.

یکی از شهروندان استان سمنان در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه عملکرد قالیباف در همه مناظره ها و تبلیغات تلویزیونی بهتر از بقیه بود، گفت: بعد از ایشان عملکرد پزشکان و سپس جلیلی هم خوب بود اما سورپرایز این زمان پورمحمدی است که شاید کمتر کسی فکرش را می کرد که اینقدر صریح و بدون استرس صحبت کند.

یک کارشناس: مشکل مناظره ها و تبلیغات انتخاباتی این است که بیشتر کلی گویی هستند

محمد کاظمی 43 ساله کارشناس حسابداری گفت: تبلیغات در فضای مجازی و تلویزیون خوب است اما هنوز خبری از انتخابات در شهرستان های استان سمنان نیست و کمکی به شور انتخاباتی نمی کند. ما باید بدانیم که موضع کاندیداها در مورد اقتصاد چیست یا می خواهند در مبارزات میدانی خود انجام دهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کاندیداها توانسته اند عملکرد خود را ارائه دهند، تاکید کرد: قاضی زاده، زاکانی و تا حدودی قالیباف در این انتخابات اخیر همیشه حضور داشتند و اغلب همان حرف هایی را که همیشه گفته اند، تکرار می کنند. به نظر می رسد رقابت بین جلیلی و پزشکان است که هر دو نتوانسته اند آنطور که باید توضیح دهند.

به دل نمی زند!

یکی از حقوقدانان در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه عملکرد کاندیداها در عرصه تبلیغات در این دوره چندان چشمگیر نیست، گفت: متاسفانه بحث ها به کلی گویی های بی ثمر تبدیل شد و عملاً هیچ چیزی از طریق روستا متوقف نشد . ، این بحث ها باید به گونه ای باشد که در نهایت مشخص شود چه کسانی قرار است چه اقدامی انجام دهند و چه کسانی موافق یا مخالف هستند و در مورد اقتصاد چه خواهند کرد.

محمدحسین رضایی با بیان اینکه مردم حق دارند بدانند نظر یک کاندیدا در کدام حوزه چیست و نظر نامزد دیگری با او چه فرقی دارد، زیرا همین تفاوت هاست که می تواند تعیین کند چه کسی در راس قرار می گیرد، تاکید کرد: مردم در این زمینه حق دارند بدانند نظر یک نامزد در کدام حوزه چیست و چه نظری با او متفاوت است. به نظر می رسد قالیباف بهترین عملکرد را در مناظره ها داشته است، اما در مجموع باید گفت که جلیلی از محبوبیت بیشتری برخوردار است زیرا شایعاتی درباره قالیباف و خانواده اش شنیده می شود.

یک متخصص: توضیح و متقاعدسازی دو راهبردی هستند که داوطلبان باید از آنها استفاده کنند

وی با بیان اینکه به نظر می رسد با نگاهی به شرایط کنونی می توان دریافت که دوگانگی جلیلی و پزشکان در استان سمنان نیز حاکم است و در این میان فردی موفق است و بهتر می تواند جایگاه اقتصادی خود را تبیین کند. تاکید کرد: لطف اصولگرایان تا جایی که من مشاهده کردم در استان سمنان با جلیلی است زیرا حاشیه قالی بافی را ندارد و همچنین نشان داده است که اصولگراتر از قالی بافی است.

از کلی گویی بپرهیزید

اسماعیلی فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه مشکل مناظره ها و تبلیغات انتخاباتی این است که بیشتر کلی گویی است، گفت: نامزدها باید خودشان توضیح دهند و کاری به آخوندی و ریاست جمهوری نداشته باشند تا اینکه مردم بدانند برای حل مشکلات اقتصادی فعلی مردم از جمله گرانی و مسکن و غیره چه برنامه ای دارند.

پیشنهاد به داوطلبان: تبیین و اقناع دو راهکاری است که داوطلبان باید از آنها استفاده کنند، یعنی اولاً خود و عملکرد خود را توضیح دهند و ثانیاً مردم را متقاعد کنند که بهترین عملکرد اقتصادی را در بین سایر افرادی که در این زمینه فکر می کنند، خواهند داشت. با توجه به آنچه مشاهده کردیم کونم بیسزیان توانسته در افکار عمومی استان سمنان کار بهتری انجام دهد و پس از او قالیبافی است و در کمال تعجب جلیلی هنوز نتوانسته مانند او اجرا کند. باید

نکته جالب در صحبت های مردم این است که معتقدند علیرغم اقبال عمومی نسبت به جلیلی، این قالیباف بود که در تبلیغات بهتر عمل کرد، در حالی که مردم استان سمنان فکر می کنند قالیباف ممکن است شانس کمتری نسبت به جلیل داشته باشد، اما گروهی هم هستند. افرادی که معتقدند اگر یکی از این دو انصراف دهد، نامزد دیگر می تواند در مقابل اصولگرایان به ویژه سنتی ها عملکرد بهتری داشته باشد.

فراز و نشیب مناظره ها و مطالبات اقتصادی مردم گفته نشد!

از انتقاد از گذشته دست بردارید، به آینده نگاه کنید

خانمی نیز در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه مناظره ها را کمی دنبال کرده است، اما به دلیل اینکه فقط یک نفر صحبت می کند و برنامه ها بهتر درک می شود، میزگرد را ترجیح می دهم و تاکید کرد: متاسفانه از زمان احمدی نژاد ” رویه ای ایجاد کرده است که میزهای گرد را به هرج و مرج می کشاند و این خوب نیست. باید توجه داشت که مردم باید با صحبت های نامزدها امتیاز بگیرند نه با دعواهای احساسی آنها.

نیره امیر که فارغ التحصیل شیمی است اما در فعالیت های حزبی و انتخاباتی نیز حضور داشته است، می گوید: نامزد باید آنچه در کیف دارد به مردم بگوید وگرنه لیاقت رهبری و روحانی که همه می شناسند را ندارد. اینکه یک نفر داخل سوراخ است و نمی توان یک عملکرد غیرانتقادی را نشان داد.

بازرگان: کدام نامزد حاضر است اگر یکی دو سال مشکل اقتصادی کشورمان را حل نکند، قول انصراف بدهد؟

وی با بیان اینکه اگر وضعیت تبلیغات و مناظره ها به همین منوال پیش برود، امیدی نیست مردم متوجه شوند که کاندیداها چه برنامه ای داشته اند چرا که همه چیز به طور کلی در حال رخ دادن است، تاکید کرد: کاندیداها طوری رفتار کرده اند که انگار گذشته آنها متعلق به آنهاست. مردم مهمتر از آینده خود هستند. حتی زمانی که ظریف در تلویزیون ظاهر شد، همچنان در مورد گذشته صحبت می کرد، نه آینده. بنابراین مردم باید بدانند که دولت های آینده برای اقتصاد چه خواهند کرد.

تکلیف جنبش ملی مسکن چه خواهد شد؟

در پایان به سراغ یکی از بازرگانان رفتیم که وی در گفتگو با خبرنگار بازار گفت: اطلاعیه ها، مناظره ها، میزگردها و… را به خوبی دنبال می کنم اما تا وقت دارم سعی می کنم بقیه را در روزنامه بنویسم. . خواندم ولی متاسفانه باید گفت آنطور که باید و شاید بخصوص از نظر اقتصادی در مورد آن صحبتی نشده است.

محمدرضا اشرفی با بیان اینکه کاندیداها باید از اقتصاد صحبت کنند، از جوانان صحبت کنند، درباره مسکن صحبت کنند، تاکید کرد: من به عنوان فردی که می خواهم رای بیاورم، نباید بدانم اگر نهضت ملی مسکن چه می شود. این افراد سر کار می آیند؟ تکلیف گوشتی که هر روز گرانتر می شود چه می شود؟ مردی می خندد و می گوید گوشت را به دولت می دهیم تا مردم ببرند و آزادانه بفروشند. این تهمت ایران و ایرانی است.

وی با بیان اینکه در این شرایط است که مردم می توانند به خوبی یکدیگر را بشناسند، افزود: کدام نامزد حاضر است اگر نتواند مشکل اقتصادی کشورمان را در یکی دو سال اول حل کند، متعهد به انصراف شود؟ پس همین الان بهش رای میدم بنابراین اینها مسائلی است که مردم نگران آن هستند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=303460

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.