یکشنبه شب وقتی گروهی از پاسداران و خانوادههایشان به دیدار رهبر شتافتند، بدون اینکه دقیقاً از وضعیت رئیسجمهور رئیسجمهور پس از این ماجرای دردناک اطلاعی داشته باشم، تعبیری در مورد ایشان به کار بردند که قبلاً از ایشان نشنیده بودم و برایم تازگی داشت. حادثه: «رئیس جمهور عزیز و ارجمند…» به عنوان فردی که از کودکی افتخار زندگی در سایه انقلاب را داشتم به خاطراتم اشاره می کنم. بدیهی است که من رئیس جمهور شهید رئیسی را نسبت به اسلاف خود فرماندار دوست، متواضع و محبوب تر می دانم. خود را وقف خدمت کرده بود و… شاید راز معنای «مغتنام» در همین است!
شهید جهور مراقب توده های مردمی بود که در نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی و جانشین او همه کاره این نظام هستند. اگرچه برخی از فرهیختگان مکتب غرب این فعالیت ها را تحت عنوان پوپولیسم تعریف کرده و آن را بستری برای توهین به خدمتگزاران مردم قرار دادند، اما این شهید بزرگوار نکته درستی را مشخص کرده بود و آن مردم و خدمت به پابرهنه ها و اعتماد به آنان بود. . .
شهيد سيد ابراهيم رئيسي در زمان تصدي منصب دادگستري در كرج و بعدها در استان همدان با پدربزرگم ارتباط نزديكي داشت و از خاطراتي كه پدربزرگم از ايشان نقل مي كرد متوجه شدم كه او دانشجوي پرتلاش، فعال و جهادي است. رئيس جمهور شهيد ما علاقه زيادي به فضاي مجازي داشت و زماني كه ايشان رئيس سازمان بازرسي كل كشور شدند من مسئوليت اجرايي در مؤسسه تبيان داشتم و از او دعوت كردم تا از فعاليت هاي اين مؤسسه مطلع شوم. او با وجود اینکه دانشجوی جوانی بود اما برای کسب اطلاعات و ظرفیت رسانه ای موسسه تبیان سوالات کلیدی بسیار خوبی را مطرح کرد که نشان می داد علاقه زیادی به این فضا و بستر دارد. در این سال ها میزان ارتباط دوستانه ما بیشتر شد تا اینکه ایشان رئیس جمهور شدند و طبیعتاً به دلیل دغدغه های فراوانی که داشتند، ارتباط کم شد؛ اما من همیشه حالش را می پرسیدم. آن سید بزرگوار خانواده ای ساده اما فرهیخته داشت، خانواده ای تأثیرگذار که همواره منشأ خیر و برکت در نظام فرهنگی کشور بودند.
علیرغم انتقادات دولت سیزدهم، ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهور مقتدر ایران تلاش های زیادی کرد. نقل قولی از مقام معظم رهبری پس از دیدار با رئیس جمهور وجود دارد که فرمودند: ماشاالله توان اجرایی آقای رئیسی بسیار بالاست که در هیچ مسئول اجرایی دیده نمی شود. اقداماتی که شهید ابراهیم رئیسی در مقام ریاست جمهوری برای کشور انجام داد، نادر است و سهم او در راه خدمت، رسیدن به بالاترین درجه شهادت بود. امیدوارم برکات خدمت شما در جامعه اسلامی ایران تداوم داشته باشد. طوبی لهم و حسن مآب!
آقای دکتر امیر عبداللهیان که در حد خودش یک وزارتخانه بود و یا در زمان حیات شهید سلیمانی به عنوان بازوی دیپلماتیک مقاومت و یا بعدها به عنوان موتور محرکه دستگاه سیاست خارجی در سطح انقلاب. بی قراری و انصافاً باعث شکل گیری حوادث بزرگی شد که کوچکترین آن انزوای رژیم سفاک صهیونیستی بود. آثار و برکاتی که حاج قاسم در جبهه مقاومت از خود به جا گذاشت، شهید امیر عبداللهیان در فضای دیپلماتیک و دیپلماتیک به جا گذاشت. زمانی که وزیر امور خارجه منصوب شد به ملاقات ایشان رفتم. خضوع و خضوع آن شهید در رفتار و اهدافش ستودنی بود. آقای امیرعبداللهیان به قدری انسان دوست داشتنی و با اخلاقی بود که در آن روز از ایشان دعوت کردند تا بزرگترین پرچم کشور را به اهتزاز درآورند. ۱۲ در فروردین 1402 دعوتشان کردم، پذیرفتند و آمدند و به پاس حضورشان پرچم جمهوری اسلامی ایران را به آنها دادم. خداوند شما را با سردار دلها آشنا کند که: حسن اولک رفیقه!
شهید آیت الله سید محمدعلی آل هاشم امام جمعه تبریز و نماینده ولی قانونی در استان آذربایجان شرقی نیز خدمتگزار واقعی جهان تشیع و اسلام بود. او مظهر یک مؤمن راستین و با اخلاق و فداکار به نظام و کشور اسلامی بود. زمانی که ایشان رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بودند در خدمت ایشان بودم و شاهد رفتار فروتنانه ایشان با اطرافیان بودم. رفتار متواضعانه آن بزرگوار همیشه خاص و علنی بود. آخرین بار در ماه مبارک رمضان امسال و برای یک برنامه افطاری ساده بود. آذربایجان شرقی و عدم رضایت مردم مهمترین دغدغه امام جمعه تبریز بود به همین دلیل دغدغه همیشگی ایشان جلب رضایت مردم آذربایجان شرقی بود چرا که تاکید مقام معظم رهبری بر این شهید بزرگوار تامین کافی بود. خدمات به شهر همانطور که شاهد بودیم مردم قدرشناس آذربایجان شرقی از پیکرهای پاک این شهید بزرگوار و رئیس جمهور محترم و یارانش استقبال باشکوهی کردند. یادم هست در آخرین دیدار رهبر فرزانه انقلاب به ایشان اعلام کرده بودند که انشاءالله می توانند به مردم مجور خدمت کنند و به فرماندار محترم که در این حادثه نیز شهید شده بود توصیه کرده بودند. همراهی بیشتر با آیت الله آل هاشم. سید العالقادی که باید در سنین بالا به بالاترین درجه شهادت می رسید. اميدوارم كه نوشنده شراب پاك از پاكترين اجداد او باشد: و نوشيدن من شراب پاك است!
سرتیپ دوم پاسدار سردار شهید سید مهدی موسوی از فرماندهی حفاظت آیت الله رئیسی در مقطع کارشناسی همکلاسی من بود. او فردی بسیار آرام، زمینی، بسیار باهوش و فعال بود. آن شهید بزرگوار زندگی بسیار ساده ای داشت و در عین حال در چارچوبی کاملا مقتدرانه به وظیفه خود عمل کرد و با وجود جراحت شدید جسمی نتوانست از محبت خود نسبت به رئیس جمهور بکاهد تا اینکه در کنار آنان به شهادت رسید. در واقع این جمله شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی ملاک صحیح شهادت است. گفتند شرط شهید شدن، شهید شدن است. این معیار مرا به یاد رفتار شهید مالک رحمتی انداخت. شهید ملک رحمتی نیز از جوانان نخبه کشور بود که خدمات زیادی در آستان قدس رضوی انجام داد. بر سر مسائلی که قبلاً با هم صحبت کرده بودیم با ایشان سوء تفاهم شد و قبل از شروع خدمت در استانداری با من تماس گرفت و از من خواست تا آن را حل کنم. آن گفتگو در ذهن من ماند و اینجاست که می توان افراد خوب را شناخت و آثار مثبت آنها برای ما درس عبرت خواهد بود. از خداوند برای همه این عزیزان طلب رحمت دارم..
۲۷۲۱۸