به گزارش بازار، حسین فرهیدزاده با اشاره به سیاست های دولت در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده گفت: تمام تلاش ما بر این است که از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان سوء استفاده نشود.
معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه اقدامات ما بر اساس مفاد اساسنامه ابلاغی از سوی مجلس انجام می شود، خاطرنشان کرد: کمیته تصویب قیمت سازمان صورت های مالی مختلف را بررسی و نرخ سود متعارف را برای محصولات مختلف تصویب می کند.
وی افزود: در این قیمتگذاری کالاهای اساسی و ضروری متمایز میشوند، زیرا سود چندانی ندارند و دولت سهم زیادی از آن را تامین میکند.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره ورود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به خدمات گفت: تداخل در نرخ آب، برق و …. همچنین عدم ایجاد مشکل برای مردم از جمله وظایف این سازمان است.
فرهید زاده با تاکید بر اینکه اکنون نسبت به ماه های گذشته ثبات داریم، تصریح کرد: گاهی افرادی به دنبال سود هستند اما سعی می کنیم نظارت بیشتری داشته باشیم.
معاون امنیتی وزیر امور خارجه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان را مسئول سیاست های بازرسی خواند و با تاکید بر اینکه ادارات کل حراست استان ها بازوان اجرایی ما هستند، خاطرنشان کرد: البته بیشتر این بازرسی ها بر عهده اتحادیه ها و اصناف است.
وی بیان کرد: تیمی در سطح کشور داریم که هر روز قیمت ها را رصد می کند، در هفته های اخیر روند نزولی داشتیم اما تا رسیدن به شرایط بهینه فاصله زیادی داریم.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده در بخشی دیگر از سخنان خود به درج همزمان قیمت تولیدکننده و مصرف کننده در کالاها پرداخت و گفت: از آنجایی که این طرح یک ساله است باید مزایا و معایب آن بررسی و مشخص شود. اگر فاکتورهای لازم را داشته باشد در آن باقی می ماند در غیر این صورت پرداخت انجام می شود.
و افزود: این اقدام را آغاز کرده ایم و نتایج آن را اعلام خواهیم کرد. کارگروه کارشناسی در سال جاری تشکیل شد و برنامه های متعددی دارد که یکی از اهداف آن همین طرح است.
فرهید زاده ادامه داد: در مجموع به نظر می رسد این طرح بر روابط زنجیره تامین و توزیع تاثیر گذاشته است.
وی به صادرات محصولات پرداخت و تاکید کرد: اگر بتوانیم این بخش را فعال کنیم، یارانه کالاها تقویت می شود و وضعیت اقتصاد داخلی بهبود می یابد.