به گزارش بازار، علی نقوی درباره تالار برق سبز گفت: تالار برق سبز در خرداد ماه سال 1402 افتتاح شد که ما در دولت قبل پیشنهاد تشکیل این مجمع را به وزارت نیرو داده بودیم که توانیر آن را نپذیرفت، اما در این دولت، وزارت نیرو رویکرد بسیار متفاوتی نسبت به این موضوع داشت و با پیگیری هایی که در ساتبا و وزارت نیرو انجام شد، می توان این مجمع را راه اندازی کرد.
مدیرعامل بورس انرژی درباره مزایای اتاق سبز برق گفت: کسانی که در اتاق برق سبز بورس انرژی ایران اقدام به خرید برق کنند، مشمول برنامه های مدیریت مصرف در فصل تابستان نمی شوند. برهمین اساس پس از پایان دوره پیک مصرف در تابستان از شرکت هایی که برق سبز را در بورس انرژی خریداری کرده بودند رایزنی کردیم و طبق اعلام شرکت های خریدار تا سقف 2.5 میلیارد تومان سود حاصل شد. به دلیل قطعی خطوط برق، تولید آنها متوقف نشد، به این شرکت ها تعلق گرفت و تمامی افرادی که برق سبز خریداری کردند دچار قطعی برق نشدند و مشمول مدیریت مصرف نشدند.
نقوی در ادامه بیان کرد: امسال 46 شرکت در تالار انرژی سبز بوری اقدام به خرید برق کردند که بیشتر این شرکت ها در حوزه معدن و فولاد کشور فعال بودند.
مدیرعامل بورس انرژی در پاسخ به این سوال که چرا برخی صنایع از نمایشگاه برق سبز استقبال نکردند، گفت: بسیاری از شرکت ها تردید دارند که با وجود خرید در این بازار و مشمول مدیریت مصرف، دوباره با قطعی برق مواجه شوند. تبدیل شدن این صنایع همیشه به ما می گفتند ما منتظریم ببینیم چه می شود و وزارت نیرو چه سیاستی را اجرا می کند.
نقوی در ادامه تصریح کرد: برخی از صنایع نیز معتقد بودند که می توانند با قیمت های متفاوت از منابع دیگر برق تهیه کنند و به دلیل ناامنی های خود از این تریبون برای خرید برق خود استفاده نکردند.