به گزارش بازار، محمدمهدی برادران گفت: در سال های اخیر که بحث تحریم ها مطرح شد، شاید تصور اولیه این بود که در حوزه لوازم خانگی با چالش هایی در تامین نیازهای داخلی مواجه شویم و حتی نام برخی از شرکت ها مطرح شد; اما در عمل نه تنها با یک شبکه تولید و فروش بزرگتر توانستیم این تحریم ها را خنثی کنیم، بلکه با ارائه محصولات جدیدتر، خدمات مناسب تر و شبکه فروش گسترده تر، شرکتی که توسط آمریکا تحریم شده بود، توانست شما را افزایش دهد. حراجی. در کشور سال گذشته دو برابر شد و از 1.2 میلیارد به 2.4 میلیارد تومب رسید.
معاون مدیرکل صنایع وزارت حراست با اشاره به بحث عمق داخلی سازی لوازم خانگی گفت: عمق تولید یکی از بحث های مهم در لوازم خانگی است؛ به طوری که در حوزه داخلی سازی لوازم خانگی وجود دارد. برای درک عمق تولید باید توجه داشت که در آن محصول نهایی از چه مواد اولیه ای استفاده شده است. اگر مواد اولیه و قطعات و تجهیزات مورد استفاده داخلی بیشتر باشد، عمق داخلی سازی بیشتر می شود.
وی ادامه داد: اگر قطعات اصلی یک لوازم خانگی را وارد کنیم، عمق تولید کمتری داریم و به سمت محصولات مونتاژی حرکت می کنیم; برای محاسبه عمق تولید، قیمت محصول نهایی تعیین می شود. مقدار ارز تخصیص داده شده را محاسبه می کنند، اگر برای کالایی که مثلاً 10 میلیون تومان قیمت دارد 5 میلیون سکه اختصاص داده باشیم یعنی به عمق 50 درصد داخلی سازی رسیده ایم، اگر ارز کمتری تخصیص دهیم و شرکت تلاش کند چیزی را داخلی سازی کند. قطعات، ما به عمق بیشتری از درونی سازی رسیده ایم.
برادران گفت: این رشدی که در صنعت لوازم خانگی داریم، عمق داخلی سازی 65 درصدی را نشان می دهد. لازم به ذکر است که اگر بخواهیم عمق داخلی سازی محصولات قبلی را که در سه سال گذشته تولید کرده بودیم محاسبه کنیم، عمق تولید به بیش از 80 درصد می رسید، اما تصمیم گرفتیم خطوط تولید و محصولات مورد انتظار مشتری را ارتقا دهیم. برای تولید نیاز به ارز بیشتری داشتیم.
قائم مقام وزیر صامت افزود: در حوزه یخچال به جز کمپرسور، 100 درصد بقیه قطعات در داخل کشور تولید می شود و کمپرسور یکی از محصولاتی است که در برخی کشورها تولید می شود.
وی با اشاره به ارزش بازار لوازم خانگی گفت: ارزش بازار لوازم خانگی 6 میلیارد دلار است و به نوعی در حوزه لوازم یدکی 2.5 میلیارد واردات داریم و مقدار مشخصی صادرات داریم که کمک می کند. کاهش نرخ ارز
معاون صنایع کل وزارت حراست با اشاره به استانداردسازی قطعات یدکی لوازم خانگی گفت: همه مجموعه ها دارای استاندارد هستند و هر محصول باید دارای شناسه باشد. کارخانه ها همچنین روی هر محصولی که تولید می کنند شناسه ردیابی نصب می کنند که نشان می دهد محصول در کدام واحد تولید شده و مشخصات آن چیست.
به گفته برادران، رضایت مردم از کیفیت لوازم خانگی رو به افزایش بوده است و رضایت سنجی را در دستور کار قرار دادیم. تکلیفی در خصوص حقوق مصرف کننده در مجلس ایجاد شد که نیازمند به روز رسانی آیین نامه بود که انجام شد و الزامات ضمانت و خدمات پس از فروش افزایش یافت.