عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر در غرفه قرآن، رسانه عترت با اشاره به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت گفت: فعالیت های مفیدی که در سال های اخیر انجام شده، پاسخگوی نیازها نبوده است. جامعه اسلامی».
وی ادامه داد: قرآن از نظر محتوایی، مفاهیم درونی و ظاهری از ظرفیت بالایی برای ارائه در جامعه اسلامی برخوردار است، از این رو باید در گسترش و ترویج فهم عمیق قرآن تلاش کرد و آن را یک وظیفه دانست.
نماینده مردم اصفهان در شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایش قرآن و عترت امری سابقه دار است که در حد نیاز جامعه به آن پرداخته نشده است.
وی خاطرنشان کرد: مدارس کشور و تمامی مجموعه های آموزشی و مهارتی باید موضوع فهم عمیق قرآن و ایجاد مضامینی که بتواند جامعه را از درون اصلاح کند را به عنوان یک اصل اساسی قرار دهند.
مقتدایی معتقد است آنچه تاکنون در حوزه قرآن انجام شده ضروری است اما تا رسیدن به سطح مطلوب و جایگاه واقعی راه زیادی در پیش داریم.
وی با اشاره به اینکه در طول زمان اساس انقلاب بر مفاهیم قرآنی استوار بود، تصریح کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می گوید که همه قوانین باید مطابق با اسلام باشد و با قانون اساسی که زاده شده مغایرت نداشته باشد. خون شهدا رویکردهای قرآنی متناقض است.
نماینده مردم اصفهان در شورای اسلامی افزود: به جای قانون اساسی و بینشی که به زنان، خانواده و ابعاد مختلف جامعه، سبک زندگی و تمدن داده شده است، مفاهیم قرآنی را وام بگیریم.
وی با بیان اینکه اجرای مفاهیم قرآنی توجه ویژه نهادها و سازمان ها را می طلبد، گفت: وزارت آموزش و پرورش در این زمینه مسئولیت عظیم و عمیقی بر عهده دارد که برخی از آن مغفول مانده است یا وزارت علوم باید عاقلانه تصمیم بگیرد. . برای دانش آموزان کشور برنامه ریزی کند و مدبر باشد.
مقتدایی خاطرنشان کرد: قرآن مفاهیم انسانسازی را مطرح میکند و درک آن از ضروریات جامعه امروزی است و نظام اسلامی در چهل سال دوم باید بیش از هر زمان دیگری به فعالیتهای بزرگ قرآن پی ببرد.