گزارش کردن آکنگار به نقل از مینا 24; حامد اصغری زاده معاون استاندار شرکت معدنی و صنعتی چادرملو وی در پاسخ به توانایی چادرملو برای ادغام با سایر شرکت های بزرگ در حوزه فولاد گفت: صنایع معدنی در سراسر جهان شاهد چندین فرآیند ادغام بزرگ بوده اند که به دنبال دستیابی به اهداف مختلفی از جمله کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و دسترسی هستند. به ذخایر معدنی جدید. به طور معمول، زمانی که بازارهای معدنی تقویت می شوند، شرکت های معدنی فعالیت های M&A را برای تسریع توسعه و بهینه سازی سبد دارایی های خود از سر می گیرند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد در ایران استراتژی ارزش آفرینی با افزایش حجم، چابکی و تفکیک بخش ها، تمرکز بر زنجیره ارزش و کاهش هزینه ها با به روز رسانی سبدهای سرمایه گذاری متعدد مورد استفاده در بزرگ ترین شرکت های امروزی مواجه است. شاهدیم که معدن و صنایع معدنی کشور یکی از راهبردهایی است که در این بخش باید دنبال شود.
چادرملو نیز در ابتدا این استراتژی را در سبد سرمایه گذاری خود دنبال کرد و با خروج یا کاهش مشارکت در برخی شرکت ها و کسب سهام در برخی دیگر به دنبال افزایش کارایی و مدیریت بهینه در سرمایه گذاری های مذکور بود و برنامه هایی برای ادغام شرکت های تابعه به منظور ادغام شرکت های تابعه خواهد داشت. برای افزایش ثروت
عسگری زاده افزود: از منظر کلان باید به اهداف این گونه ادغام ها یا تملک ها توجه کرد. درست است که امروزه در صنایع معدنی و معدنی، خریدها عمدتاً به منظور ایجاد یا تسریع توسعه با توجه به فرصتهایی که در زنجیره ارزش پدید میآیند، انجام میشود، اما روندهای جهانی، تمرکز «ادغامهای متمرکز بر حجم» را تغییر میدهد. به معاملاتی اشاره دارد که بر «ایجاد ارزش» تمرکز دارند.
این بدان معناست که شرکتها به دنبال کسب و ادغام با شرکتهایی هستند که فرصتهای واقعی برای بهبود عملیاتی و افزایش بهرهوری را نشان میدهند، نه فقط افزایش سریع حجم و تولید. بنابراین به نظر پیروی از این رویکرد در معادن و صنایع معدنی و فولاد کشور در آینده با توجه به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این حوزه رویکرد بهینه تری خواهد داشت.