افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
0

استفاده از فناوری های جدید با رویکردی جامع؛ راه حل مدیریت عدم تعادل انرژی

  • کد خبر : 449563
استفاده از فناوری های جدید با رویکردی جامع؛ راه حل مدیریت عدم تعادل انرژی

به گزارش بازار، محمد محسن صدر معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با سعید توکلی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران که در ستاد مرکزی این شرکت برگزار شد، گفت: ما در حال حاضر کشور با چالش های بزرگی از جمله عدم تعادل انرژی مواجه است که تنها راه […]

به گزارش بازار، محمد محسن صدر معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با سعید توکلی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران که در ستاد مرکزی این شرکت برگزار شد، گفت: ما در حال حاضر کشور با چالش های بزرگی از جمله عدم تعادل انرژی مواجه است که تنها راه برون رفت از آن استفاده از فناوری اطلاعات و سیستم های هوشمند است. امیدوارم با همکاری و تعامل با یکدیگر بتوانیم راه حل های موثری برای این چالش ها پیدا کنیم.

وی ادامه داد: در این زمینه دولت وظایف تفصیلی را برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعیین کرده است که از آن جمله می توان به محوریت وزارت ارتباطات در امور سامانه ها و جلوگیری از ایجاد سامانه های موازی اشاره کرد.

مدیریت مصرف در ساعات اوج مصرف

صدر با پرداختن به موضوع عدم تعادل انرژی گفت: یکی از موضوعات کلیدی در بحث عدم تعادل انرژی، بحث مدیریت پیک مصرف است. در هیچ جای دنیا به اندازه مصرف حداکثری روی تولید سرمایه گذاری نمی شود. زیرا این منابع در ساعات کم بار استفاده نمی شود و هدر می رود. بنابراین مدیریت هوشمند مصرف و کاهش فاصله پیک مصرف و متوسط ​​مصرف راه حلی است که با استفاده از ابزارهای هوشمند می توان به آن دست یافت.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه به طور کلی عدم رعایت الگوی مصرف توسط مردم در زمان پیک مصرف وجود دارد، گفت: باید مدیریت مصرف در ساعات پیک مصرف و سازوکارهای مربوطه را طراحی کنیم تا بتوانیم یارانه ها را بازتوزیع کنیم. . به همین ترتیب، مشخصات مصرف کنندگان در زمینه انرژی نیز باید در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه طبق ابلاغیه دولت پس از هماهنگی با معاونان وزیر نفت، آیین نامه اولیه را برای توسعه مشوق ها و ابزارهای کنترلی لازم تهیه و با شما در میان می گذاریم، گفت: در بسیاری از موارد این کار را انجام نمی دهیم. به دلیل وجود ابزارهای تشویقی کافی در زمینه گاز و برق، باید آیین نامه اجرایی مناسبی تدوین شود تا این بستر به یک پلت فرم دیجیتال تبدیل شود.

ارتقای فناوری اطلاعات در اکوسیستم انرژی

به گفته صدر، بر اساس قواعد هوشمندسازی، موضوع اصلی بازطراحی و نوسازی حوزه فناوری اطلاعات در اکوسیستم انرژی، یعنی مدیریت عدم تعادل انرژی پیش روی کشور است. این شامل مدیریت مصرف بهینه انرژی، مدیریت یارانه و یکپارچه سازی اطلاعات است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر بتوان داده ها را به صورت واحد جمع آوری کرد، وزارت ارتباطات می تواند با فراهم آوردن بستر این سامانه هوشمند نقش مهمی در رفع مشکل ناهماهنگی ایفا کند.

وی افزود: برای رفع این مشکلات نیازمند سرمایه گذاری هستیم و اگر بتوانیم جلوی هدر رفت را بگیریم می توانیم بخش مهمی از هزینه های سرمایه گذاری را کاهش دهیم.

کنترل هوشمند مصرف انرژی

صدر در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: کنتور هوشمند یکی از راهکارهایی است که سال هاست در شرکت گاز مطرح شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه شما را در خصوص راهکارهای سخت افزاری و تولید و استفاده از کنتورهای هوشمند می دانم، خاطرنشان کرد: موضوع اصلی این است که کنتورهای هوشمند باید تحت نظارت یک راهکار نرم افزاری یکپارچه باشند تا بتوانیم بر اساس حاکمیت داده عملیات موثری انجام دهیم. . فقط به دستگاه های اندازه گیری متکی نباشید.

به گفته صدر، رکن اصلی جمع‌آوری داده‌ها دستگاه‌های اندازه‌گیری هستند و اگر وارد حوزه اینترنت اشیا (IOT) شویم، باید راه‌حل‌های دیجیتال و نرم‌افزاری را پیاده‌سازی کنیم، این سیستم باید کاملاً یکپارچه باشد و هر فرد یک کد ملی داشته باشد. . دسترسی به اطلاعات مصرف کننده برای دسترسی به زمینه های مختلف انرژی از جمله برق، گاز و بنزین.

مدیریت مصرف انرژی و پیاده سازی سیستم های هوشمند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش پایانی سخنان خود مدیریت مصرف انرژی و پیاده سازی سامانه های هوشمند را نیازمند همکاری دولت، صنایع و نهادهای مختلف دانست و گفت: ایجاد بستر یکپارچه برای خدمات دیجیتال. و با جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها به صورت یکپارچه می توانیم تصمیمات موثرتری اتخاذ کنیم.

به گفته صدر، با این اقدام می‌توان از اتلاف منابع جلوگیری کرد، این امر نه تنها به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک می‌کند، بلکه می‌تواند سهم اقتصاد دیجیتال را نیز افزایش دهد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=449563

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.