افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 18 June , 2024
1

امولسیفایر چیست؟ معرفی انواع امولسیفایرهای پرکاربرد در زندگی ما • تصویر از مجله زندگی

  • کد خبر : 228083
امولسیفایر چیست؟  معرفی انواع امولسیفایرهای پرکاربرد در زندگی ما • تصویر از مجله زندگی

امولسیفایرها همچنین به عنوان یک عامل امولسیون کننده شناخته می شود، این ماده ای است که به ترکیب دو مایع که معمولاً با هم مخلوط نمی شوند، مانند روغن و آب، کمک می کند. این کار را با داشتن سر آب دوست (آب دوست) و دم آبگریز (روغن دوست) انجام می دهد. در واقع آنها […]

امولسیفایرها همچنین به عنوان یک عامل امولسیون کننده شناخته می شود، این ماده ای است که به ترکیب دو مایع که معمولاً با هم مخلوط نمی شوند، مانند روغن و آب، کمک می کند. این کار را با داشتن سر آب دوست (آب دوست) و دم آبگریز (روغن دوست) انجام می دهد. در واقع آنها چسب هایی هستند که در محصولاتی مانند غذاهای فرآوری شده، شوینده ها و لوازم آرایشی استفاده می شوند.

به طور معمول، در هر یک از بسیاری از افزودنی های شیمیایی که باعث تعلیق یک مایع در مایع دیگر می شوند، مانند مخلوط روغن و آب در مارگارین، آب نبات، بستنی و سس های سالاد، وجود امولسیفایر را می توان با خیال راحت یافت. . برخی از این مواد از جلبک ها مشتق می شوند، از جمله آلژین، کاراگینان و آگار آگار. بدون ماده فوق، بسیاری از محصولات غذایی مانند بستنی و کلوچه قوام و ماندگاری طولانی مدتی ندارند. از جمله مضرات استفاده زیاد از امولسیفایرها می توان به افزایش التهاب، تغییر در سلامت روده و سرطان اشاره کرد.

اسپان 20 یا سوربیتان مونولورات یک مایع چسبناک زرد کهربایی یا نیمه جامد بی بو است که به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی (کاهش کشش سطحی) می تواند به عنوان پخش کننده، مرطوب کننده، تثبیت کننده و تسهیل کننده حلالیت برخی از ترکیبات در فرمولاسیون های دارویی استفاده شود. زمینه کاربرد این ماده متفاوت شامل طیف وسیعی از محصولات آرایشی و بهداشتی، محصولات غذایی، تولید پلاستیک و صنعت نساجی می باشد.

تور 80

اسپان 80 یا سوربیتان مونولئات یک سورفکتانت غیر یونی است که با امولسیفایرهای مختلف سازگار است. این خاصیت باعث شده است که در فرمولاسیون آفت کش ها، محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارویی و محصولات صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.. توزیع یکنواخت اجزای آب و روغن که مشخصه اصلی امولسیفایرها است، نقش مهمی در بهبود عملکرد محصولاتی مانند کرم ها، محصولات نانوایی، کرم ها، شامپوها، نرم کننده ها، لوسیون ها، الیاف و پارچه ها داشته است.

برای اطلاع از قیمت و خرید اسپان 80 می توانید با نمایندگان فروش شرکت بهسازی شیمیایی هامون مشورت نمایید.

تور 65

اسپان 65 یا سوربیتان تری استئارات نوعی پلی سوربات است که به شکل جامد مومی مایل به زرد و بی بو موجود است. Sorbitan Tristearate یک تریستر از اسید استئاریک و انیدریدهای هگزیتول است که از سوربیتول به دست می آید. یکی از ویژگی های قابل توجه اسپان 65 امولسیون (تثبیت امولسیون روغن در آب) و تثبیت آن است که باعث بهبود بافت، قوام و پایداری محصولات تولیدی مانند کیک و شیرینی، سس، بستنی، کرم، لوسیون می شود. ، مواد شوینده، آرایشی و بهداشتی و محصولات پلاستیکی.

چرخش 60

اسپان 60 یا سوربیتان مونو استئارات یک سورفکتانت و امولسیفایر غیر یونی است که به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی برای ایجاد یک سد رطوبتی استفاده می شود. این ماده نسبت به اسپان 20 چربی دوست تر است و به همین دلیل در محصولاتی که نیاز به بافت خامه ای دارند استفاده می شود. محصولاتی که عبارتند از: دسر، پودینگ، کیک، کرم گیاهی، روکش شکلات، کرم، لوسیون، محصولات پلاستیکی، جوهر و رنگ، آفت کش ها، الیاف و منسوجات و برخی از انواع آزمایش ها.

PGPR

PGPR یا مخفف پلی گلیسرول پلی رزینولات (پلی گلیسرول پلی ریسینولئات ) یک امولسیفایر رایج در صنایع غذایی است که از گلیسرول و اسیدهای چرب (مانند روغن کرچک یا روغن سویا) ساخته می شود. این مایع چسبناک قهوه ای روشن با خاصیت چربی دوستی خود باعث کاهش ویسکوزیته محصولات غذایی مانند شکلات و سایر محصولات غذایی و افزایش حجم آنها می شود. علاوه بر صنایع غذایی، در تولید مواد دارویی و آرایشی از جمله نرم کننده های مو، منسوجات، مخلوط های پلیمری و غیره کاربرد فراوانی دارد. سازمان غذا و دارو (FDA) بی خطر دانسته و مصرف این ماده را در مقادیر کم مجاز دانسته است.

پلی سوربات 80

توئین 80 که با نام پلی سوربات 80 نیز شناخته می شود، مایع زرد رنگی است که انحلال اجزا در حلال را تسریع می کند. حلالیت این ماده در آب کمی بیشتر از Tween 20 است و به همین دلیل با مقادیر بیشتری روغن و چربی ترکیب می شود. Polysorbate 80 در واقع یک امولسیفایر غذایی و یک سورفکتانت در صنعت آرایشی و بهداشتی است. جز در موارد نادر عوارض قابل توجهی از این ماده ذکر نشده است به همین دلیل در صنایع غذایی، دارویی، آزمایشگاهی، کشاورزی و چاپ و … کاربرد فراوانی دارد. این موارد عبارتند از: تولید بستنی و سس، کرم و لوسیون، کشت سلولی آزمایشگاهی، شامپو و محصولات مراقبت از پوست، تولید واکسن، فرآورده های نفتی، منسوجات و رنگ. در تمامی این موارد خاصیت امولسیون کنندگی و تثبیت کننده توئین 80 دلیل اصلی استفاده از آن بوده است.

خرید پلی سوربات 80خرید پلی سوربات 80

پلی سوربات 60 (در میان 60)

توئین 60 که با نام پلی سوربات 60 نیز شناخته می شود، یک ژل نیمه مات مایل به زرد است که مانند توئین 80، یک امولسیفایر در ترکیب اجزای آب و روغن در محصولات تولیدی است. کاربردهای این ماده طیف وسیعی از محصولات آرایشی و بهداشتی گرفته تا مواد غذایی را در بر می گیرد. به عنوان مثال در تهیه و تولید لوسیون ها و کرم ها رطوبت بیشتری را تامین می کند و بافت یکنواختی ایجاد می کند. به علاوه محصولاتی مانند خامه، سس، بستنی، دسر و انواع نان بدون این امولسیفایر پایداری کمتری دارند و بافت یکنواختی ندارند.

پلی سوربات 20 (در میان 20)

توئین 20 که با نام پلی سوربات 20 نیز شناخته می شود، یک افزودنی غذایی به شکل مایع زرد رنگ است که به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی می تواند عمل حلال های مواد مختلف مانند روغن ها و ویتامین های محلول در روغن را تسریع کند. البته از Tween 80 ضعیفتر است اما به طور کلی آب دوستی این امولسیفایر گاهی می تواند نقش یک مرطوب کننده را در سوسپانسیون های خوراکی ایفا کند. از جمله کاربردهای ماده قبلی می توان به روان کننده های الیافی، فرآورده های ضد درد و ضد روماتیسمی، تولید محصولات غذایی مانند دسر و سس و … اشاره کرد.

گلیسیرین مونو استئارات 90 (GMS 90)

گلیسیرین مونوستئارات 90 که حاصل ترکیب گلیسرول و اسید استئاریک است به صورت گرانول های سفید رنگ موجود است. ویژگی بارز و اصلی این ماده امولسیون کردن و تثبیت عملکرد محصولات آرایشی و بهداشتی و غذایی است. مثلا در محصولات مراقبت از پوست رطوبت را به طور یکنواخت پخش می کند و تاثیر بهتری روی پوست و مو دارد. با توجه به اینکه امولسیفایرها عملکرد روان کنندگی و یکنواختی دارند، محصولاتی مانند رنگ، روان کننده ها، نرم کننده پارچه و محصولات پلاستیکی حاوی مقادیری از ماده فوق هستند.

گلیسیرین مونو استئارات 40

گلیسیرین مونو استئارات 40 با عنوان MSG همچنین به عنوان یک ترکیب شیمیایی مشتق شده از اسید استئاریک و یک عامل امولسیون کننده، غلیظ کننده و تثبیت کننده در محصولات غذایی و دارویی شناخته شده است. ویژگی‌های این پودر سفید بی‌بو باعث شده است که در صنایع مختلف غذایی مانند شیرینی‌پزی، بستنی، مربا، دسر، نوشابه‌های گازدار و لبنیات مورد استفاده قرار گیرد. همچنین استفاده از آن در کرم ها و لوسیون ها باعث شده است که رطوبت آن جذب پوست شده و به طور یکنواخت جذب شود. این افزودنی غذایی دارویی نه تنها به روانکاری کمک می کند، بلکه به پایداری محصولات تولیدی نیز کمک می کند و نوعی افزودنی نگهدارنده محسوب می شود.

کاربردهای گلیسیرین مونوستئارات 40کاربردهای گلیسیرین مونوستئارات 40

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=228083

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.